STEUN BONA BAANA!

Het succes van Bona Baana is mede afhankelijk van de steun en inzet van veel mensen. Wij zijn voortdurend op zoek naar mensen die een handje willen helpen. Onder het kopje, vrijwilligers en stagiaires zijn diverse vacatures uiteen gezet. Bona Baana is geheel afhankelijk van giften, donaties en sponsoring. Wat u ook doet, uw bijdrage is voor ons heel belangrijk.

Het voordeel van de Doneren link is dat het snel is en u zelf kunt kiezen op welke manier u wilt betalen met Ideal, Paypal, Creditcard, etc. De verwerking kost €0,25 en gaat via Mollie payments, een erkende onderneming dat betalingen verzorgt voor ondernemingen.

Doneren via internet bankieren
Bona Baana heeft behoefte aan vaste vrienden, die regelmatig doneren. Zo kunnen we ons mooie werk blijven voortzetten en de continuïteit van onze projecten waarborgen. Door donateur te worden steunt u ons regelmatig en is uw hulp duurzaam. Dit betekent dat u Bona Baana met minimaal €10 per jaar steunt.

U kunt uw donatie overboeken naar NL 60 TRIO 078 886 4068
 t.n.v. Stichting Bona Baana

Doelshop
Via DoelShop kun je gratis doneren door te shoppen bij alle aangesloten webshops. Je hoeft hiervoor alleen maar door te klikken naar de shop of een product en een aankoop te doen. Dit kost je geen cent extra!

Maak simpel een digitale actie aan
Of volg en steun ons op Pay It Forward. Hiermee kun je gemakkelijk delen met je netwerk, een streefbedrag stellen en een type actie uitkiezen. Bijvoorbeeld: Workshop, Veiling, Garagesale, Ter nagedachtenis, Diner, Digitale collectebus, Reis of Huwelijk.

Fiscaal vriendelijk doneren
Vanaf januari 2014 is het eenvoudig een periodieke schenking vast te leggen via de belastingdienst. Als je een periodieke schenking vast legt via het formulier hier beneden is het bedrag fiscaal aftrekbaar. De vereenvoudigde schenkingsmaatregel is een compensatie van de overheid voor de bezuinigingen in de ontwikkelingssamenwerking.

Periodieke gift in geld
Gebruik het formulier ‘Periodieke gift in geld‘ als u minimaal 5 jaar lang een gift in geld wilt doen aan een goed doel.

Betalingsvolmacht
Wilt u dat uw periodieke gift in geld automatisch naar het goede doel wordt overgemaakt? Dan kunt u het formulier ‘Betalingsvolmacht’ gebruiken.

Kom zelf in actie
Er zijn zoveel dingen te verzinnen om geld in te zamelen. Anderen hebben al heel wat leuke acties en evenementen opgezet. We zijn blij met ieder initiatief. Meld je actie bij ons aan, of neem contact met ons op voor ondersteuning of ideeën. Wij denken graag met je mee.